Ca va fi meeeeeeeeereeeeeu, IRIS!

IRIS - CONCERT
foto: mediafax

Iris, Iris, Iris. Ieri am fost la concert. Cumparasem biletele de acum o luna. Sold Out. Am asteptat rau de tot concertul asta. Rau. Parca nu mai trecea timpul.

Am ajuns la Sala Polivalenta pe la 7. Am intrat, fara posibilitate de iesire. Iris. Iris. Iris. Ma simt uneori penibil. Penibil de nestiutoare. Am descoperit Iris tarziu. Atat de tarziu… Putea fi prea tarziu.

M-a impresionat concertul, iar atmosfera a fost incendiara si la propriu si la figurat. Oameni de toate felurile, un amalgam ciudat cu un mare si poate singur punct in comun: Iris.

Cand i-am vazut la Peninsula mi s-au inmuiat picioarele. As fi vrut sa ma pun in fund si sa stau ore intregi sa-i ascult. Sa ma tavalesc pe jos de Iris. Eram atat de in spate… mi-as fi dorit sa fiu acolo, langa ei, sa strig “Cristi, ce bine-mi pare ca te-ai facut bine!”. Atat. Simplu, fara niciun substrat, fara brizbrizuri si bombonele, fara metafore, simplu. Imi pare atat de bine ca s-a facut bine si ca inca ma pot bucura live de vocea lui.

Si ieri, ca la fiecare concert, am fost cucerita. Vreau doar sa multumesc Iris. Pentru ca exista, a fost odata si va fi mereu.

Si sunt prea putine randuri, prea putin timp si prea putine cuvinte pentru a exprima atatea sentimente. Nu conteaza unde, cand, cum, cine a fost, conteaza doar ca a cantat, pentru noi, pentru mine, Iris.

Iris cu drag,

Advertisements

3 Comments

Filed under Bucuresti, Eveniment, Romania de azi, Romania de ieri

3 responses to “Ca va fi meeeeeeeeereeeeeu, IRIS!

 1. A fost de vis concertul:) Sper ca publicul sa fie la fel de viu si la TNB pentru ca Iris o merita din plin.
  Fericirea de pe chipul lor a fost cel mai frumos cadou:)…ca sa nu mai spun de show, muzica, dedicare, profesionalism(astea-s deja de la sine intelese cand spui Iris).
  Ma bucur asa de mult cand citesc pe bloguri atatea reactii pozitive post concert. Era nevoie dupa toata mizeria declansata in februarie:)
  Suntem norocosi ca-i avem

 2. Sper sa pot ajunge si la TNB.
  Mi s-a facut pielea gaina cand ti-am citit randurile despre concert (cele pe larg).

  Frumos!

 3. Buna, sunt FAN IRIS,
  Si printre pasiunile mele se numara si RUSIA.
  Astept add la bogdan92m@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s