Undo 90 – din nou la teatru

andreea bibiri

Ieri am iesit prin oras intr-o caldura ne nedescris, dar cu ceva chef de viata. Ne-am oprit in Green Hours. Cred ca imi place din ce in ce mai mult terasa asta, a devenit un fel de „La Motoare” de anul trecut.

Am luat o carafa de vin rosu (proasta idee pe caldurile care erau) si am discutat vrute si nevrute. Nu mai fusesem de ceva timp la tearu, asa ca aveam chef sa vad o piesa. Tocmai bine, la Green Hours stiam ca se joaca destul de des cate ceva.

La fix! Dupa cele doua pahare de vin putin ametitor am coborat catre bar, am platit biletul – 15 lei si am intrat sa vedem… ceva. Habar n-aveam cum se numea piesa, cine avea sa joace, niciun detaliu. Am aflat de la o doamna draguta: „Undo 90”.

Pe scena au intrat Andreea Bibiri si Cosmin Selesi care, timp de aproximativ o ora, au facut o comedie excelenta, bazata pe un scenariu american modernist. Desi un spatiu neconventional, luminile au fost excelent puse la punct, decorul foarte potrivit iar actorilor nu le puteai reprosa nimic.

Am ras si am plecat tare multumita de o seara la… „teatru” neasteptat de reusita. Abia astept piesa din Laptarie, la care sper sa ajungem cat de curand.

Timp de o ora n-am simtit nevoia sa ma uit la ceas si m-am deconectat de realitate. Am plecat agale pe jos si am incheiat seara la un ceai si multe tigari in parcul Kisselef.

Cu drag,

Advertisements

1 Comment

Filed under Bucuresti, Calea Victoriei, La plimbare, Teatru

One response to “Undo 90 – din nou la teatru

  1. Nicoleta

    Hei, “papusa ruseasca” :p . Te anunt ca s-a lansat un nou blog, numit “teatru acum”. Un blog despre teatru, actori, regie. Despre sanse, despre ratare, despre vise. Un site cu oamnei din domeniu, cu studenti si toti cei interesati de domeniul artistic. Vei gasi acolo si niste statistici in care sa votezi, etc. Sa ne unim, sa ne dam cu parerea, sa vorbim zic! Si daca iese ceva bun ne si pornim la o cafea cu totii . Numai bine! p.s Daca iti place blogul, m-as bucura mult sa-l pui la blogroll sau pe undeva sa afle lumea si sa vorbim despre piese si alte nebunii!
    http://teatruacum.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s