Prezentarea de moda LTU

Dragii mei,

Ieri am fost la o prezentare de moda. Dupa cum v-am obisnuit deja, o sa comentez mai putin (sau deloc) produsul si ma voi axa pe eveniment.

Inca de la primirea invitatiei mi-am pus cateva semne de intrebare: IOR? Cand aud de acest parc, in minte imi vin numai franturi de adolescenta, Puya, La Familia, Salajan, Balta Alba, Titan, baietasi de cartieeeeer. Ce sa caute o prezentare de moda intr-un parc renumit a fi “de cartier”?

Mi-am luat inima-n dinti, plicul sub cot, am inaugurat o pereche de tocuri si am pornit agale (mult prea agale din cauza celui care conducea) catre Pantelimon-Dristor-Titan.

Trebuie sa recunosc ca am colindat ceva pana cand am gasit ACEA parte a parcului unde avea sa aiba loc prezentarea. De la masina si pana la locul evenimentului mi-au auzit urechile diverse lucruri “dragute” pe care n-am reusit sa le ignor, asa ca am ajuns putin bulversata si cu creierul cam murdar.

Este intr-adevar penibil sa mergi prin parc in tocuri, insa la fel de penibil este sa mergi in tenesi la o prezentare de moda. Ce alegi? Am ajuns, BGS-ul mi-a facut politicos loc si am coborat rapid catre scena. Muzica pe care s-a desfasurat prezentarea Liliana Turoiu Udrea a fost dementiala: toata “extrasa” de la petrecerile Sensation White, la care imi doresc atat de tare sa merg.

Destul de show (?), manechinele… cam neprofesioniste ca sa nu intru in detalii.

Nu am inteles alegerea locatiei, sunt atatea parcuri in Bucuresti, as fi ales oricand Kisseleff in detrimentul IOR, nu din punct de vedere al frumusetii locului (IOR este un parc intr-adevar frumos), ci din punct de vedere al locatiei si locurilor de parcare implicit, dar mai ales al oamenilor.

Seara s-a terminat intr-o nota care mi-a lasat un gust amar, cu pocirea numelor de catre prezentator si cu comentariile de rigoare primite pana la masina uneia dintre stilistele cu care eram. Iar… in acceptiunea mea, dupa o prezentare de moda este binevenit un cocktail, e pacat de timpul alocat alegerii hainelor de catre fiecare invitat si aranjarii. Printre persoanele cunoscute care, banuiesc, trebuiau sa fie cireasa de pe tort, s-au numarat Carmen Bruma, zambitoare si draguta, si Monica Davidescu, frumusica-foc.

In sfarsit am gasit bunavointa si cheful sa scriu, asa ca, fanul meu, cu siguranta esti mai fericita acum.

Sa nu uit! Esential! Nu exista niciun loc unde cineva care facea pe el (eu) s-ar fi putut usura. Am strans din dinti si m-am foit ca o fetita de gradinita timp de DOUA ORE!!!

Cu drag pana data viitoare (care sper sa fie cat de curand),

Papusa Ruseasca

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “Prezentarea de moda LTU

  1. dee

    foarte tare liliana, am si eu cateva piese de la ea care sunt dementiale πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s