Vizita de presa

FARA POZA

In sfarsit. V-am spus? Ador sa fiu ocupata, insa ceea ce-mi lipseste cel mai mult este timpul pentru a scrie… ce vreau eu. Trecura evenimentele, la fel si timpul, Papusa Ruseasca alearga, scrie dar… prea putin.

Revin dupa o vizita de presa. Prima mea vizita de presa oficiala. Vinerea si mai trecuta dimineata-devreme, Piata Revolutiei, autocar out of sight. Am vazut o gagica frumusica-foc carand un troller mititel. “La vizita de presa?” “Da”. Am facut cunostinta. Hmm… competitia. Ne-am zambit si am continuat plimbarica. Multe ore mai tarziu am ajuns in Neptun-Olimp obosita si oarecum plictisita.

Pentru ca, asa cum stiti, scriu din draft in draft, nu ma pot concentra si am uitat detalii relevante sau macar interesante. Stiu ca va pot spune ca am aplicat tot ce am citit in cartile despre PR si in manualele de jurnalism, si mi-a placut la nebunie (curiozitatea excesiva specifica jurnalistilor care deschi orice usa). Spa-ul Cocor este frumos, curat, luminos. Ii lipseste o mai buna vedere catre mare. Hotelul Cocor, unde am stat timp de o noapte nu se ridica la nivelul Spa-ului. Desi de 4 stele, finisarile si decorul sunt invechite. Am profitat totusi de piscina cu apa incalzita la 32 de grade, m-am balacit si m-am cam ars.

Desi jurnalistii (dar mai ales jurnaliestele, in numar mult mai mare, evident) ar fi trebuit teoretic sa-si aleaga un tratament, fiecare a fost repartizat catre diverse chestii mai mult sau mai putin spectaculoase. Mie mi-a revenit un masaj care a reusit sa ma relaxeze intr-o oarecare masura.

Cred ca alegerea tratamentului ar fi fost mult mai indicata, avand in vedere ca multe dintre beauty-editori au scris sau vor scrie despre Spa, iar un masaj nu este la fel de interesant ca o impachetare in namol de la Techirghiol, mirositor si tinut cald in niste cazane imense.

Conferinta de presa a fost mult asteptata de catre ziaristii locali, iar personajul principal, doamna ministru Udrea, a incurcat programul tuturor, de la gazde pana la organizatori si presa, care a fost prezenta intr-un numar destul de mare.

Nu stiu preturile de la Spa, insa sunt convinsa ca se pot afla fara probleme, comunicarea din interior este una destul de buna din cate am reusit sa-mi dau seama.

Realizez acum ca degeaba scriu, pentru ca am pornit incercand sa “povestesc” cum decurge o vizita de presa si am ajuns sa ma pierd in detalii cam nesemnificative. Asa se intampla atunci cand incerci sa rememorezi lucruri intamplate cu aproape doua saptamani in urma, fara sa fi luat notite.

Poate data viitoare voi reusi sa abuzez de proximitate si voi scrie. Si poate voi redeveni organizata. Tot data viitoare. Pana atunci… Va pup.

Cu drag,

Advertisements

Leave a comment

Filed under Eveniment, Romania de azi, Romania de ieri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s