Targ de ceva la Carturesti

targcutalc

Sambata am fost la un targ la Carturesti. 10 lei intrarea. Hmm… N-as fi mers daca nu aveam un interes precis: sa aflu de catre cine a fost organizat si cand/daca/unde va fi organizat urmatorul targ de catre aceasta persoana.

M-am uitat la lucrusoare, mi-am luat o pereche de cercei draguti, am purtat o conversatie misto cu Monica de la evintage si am baut un ceai bun.

Deja nu mai pot comenta pentru ca, din pacate, aceste targuri nu se prea diferentiaza unele de altele. Putine sunt evenimentele care chiar au ceva de spus. In general vin aceleasi persoane – la expozanti ma refer, locatiile sunt asemanatoare sau chiar aceleasi, taxa de intrare ma enerveaza la culme, mi se pare mult prea mare pentru importanta targului (vezi Romexpo, targuri mult mai mari, taxa in medie 4 lei).

hanul-cu-tei

Tot sambata a mai avut loc un targ la Hanul cu Tei. Mai sus aveti bannerul. Nu inteleg legatura dintre fond si vintage si nu prea inteleg nimic din concept dar… daca lor le-a placut…

Revenind,
Ma bucur ca in Carturesti se organizeaza tot felul de chestii misto insa trebuie sa recunosc: abia astept lansarea “Lizoancei” scrisa de Doina Rusti, care va avea loc tot la Carturesti, pe 26 martie si mai ales abia astept sa citesc cartea.

Cu drag,

Advertisements

Leave a comment

Filed under Arta Contemporana, Bucuresti, Eveniment, Fashion in Bucharest, Obiecte facute manual, Romana, Shopping in Bucharest, Targ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s