Modexpo

Imi cer scuze unicului meu fan declarat, Roxana, pentru absenta, insa am avut o saptamana cam mucioasa care m-a tinut la pat fara drept de apel.

Saptamana trecuta a avut loc targul Modexpo, unde altundeva decat la Romexpo. Am reusit sa ajung duminica, in ultima zi. Tineam neaparat sa ma duc pentru ca stiam ca vor fi blanuri si piei. Oricat de rau ar suna si oricate injuraturi as risca, imi place blana.

Cel putin recunosc, nu ca alte domnisoare care intr-un post al blogului pun mare semnul PETA si sloganuri “NO TO FUR”, iar daca dai un scroll mititel mai jos gasesti bale pe o poza cu superbii pantofi X din ponei. Zat!

Am fost asadar la Romexpo, 4 lei intrarea. M-am indragostit de o caciula albastra de blana – 280 lei, mult peste bugetul meu alocat caciulilor (?). Am stat putin nostalgica langa o capa de nurca – 1200 lei si am plecat cheltuind bani pe biletul de intrare, parcare si o cafea nasoala.

Targul s-a tinut intr-un singur pavilion, plin-ochi. Imi pare rau ca n-am avut decat o ora la dispozitie, daca as fi stat mai mult cu siguranta m-as fi lipit de ceva.

Inca ma gandesc la caciula albastra de blana…

Advertisements

5 Comments

Filed under Bucuresti, Fashion in Bucharest, Shopping in Bucharest, Targ

5 responses to “Modexpo

 1. doruldezid

  era asa, russian, cu urechi? πŸ˜€

 2. Exact asa!
  Mai bine-o luam, baga-mi-as picioarele in parcimonia mea!

 3. Anca

  Daca vrei caciuli&chestii din blana, iti dau contactul colegei mele de apartament. Parintii ei au o blanarie la Bran si lucreaza pe comanda πŸ™‚

 4. doruldezid

  mai bine ti-o luai. πŸ˜€

 5. Sincer, chiar nu merita caciula aia, oricat de bine iti statea cu ea. Iti spunem daca chiar merita efortul financiar de a o cumpara…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s