Portile deschise la Silhouette

Azi a fost ultima zi de porti deschise la saloanele Silhouette. Ieri am fost la cel de pe Ana Ipatescu (da, stiu, nu se mai numeste asa dar refuz sa adopt Lascar Catargiu). Salonul arata foarte bine, intr-o cladire veche amenajata superb.

Nu a fost prea multa lume, evenimentul a fost prea putin interactiv, insa gazda, Lili Baadi, o femeie ingrijita pana pana la varful firului de par (nota 10 pentru asa trebuie sa arati atunci cand conduci un salon de infrumusetare), m-a surprins prin optimismul ei aaaaaproape molipsitor.

Am stat de vorba cu Elisabeta Lipa, o doamna inalta, frumoasa si care striga “sanatate” prin toti porii. Imi pare rau ca sunt atate persoane ce au valoare cu adevarat si despre care nu stiu mare lucru. Discutia cu fosta campioana la canotaj m-a umplut de energie.

Am plecat cu zambetul pe buze cu o ploaie mocaneasca enervanta in spate.

Cu drag,

Advertisements

2 Comments

Filed under Bucuresti, Eveniment, Romana

2 responses to “Portile deschise la Silhouette

  1. hai te rog mult spune-mi si mie la ce preturi sa ma astept pentru o sedinta la cosmetica la Silhouette. Orientativ. Mersi mult.

  2. Hmm… depinde foarte tare de ce anume ai nevoie, pentru ca tratamentele sunt personalizate. In general preturi medii spre mari, insa daca dai un telefon la unul dintre centre sunt sigura ca fetele te vor ajuta mai mult decat orientativ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s