Seminar label.m – Toni&Guy

Ieri a fost o zi destul de plina si a inceput cu seminarul label.m (producator al produselor Toni&Guy) de la hotelul Howard Johnson, tinut de Eamonn Boreham si colegul lui italian cu accent latin dar cu “no” britanic, Lorenzo.

A tinut destul de mult (de la 13 pana la 17 aprox) insa nu m-am plictisit, am gasit subiecte interesante, trucuri si tendinte pentru anul acesta in materie de coafuri. S-a fumat atat in sala cat si in afara ei (fumul aroape ca nu s-a simtit, aerisire buna). Observati ca remarc si accentuez acest lucru oriunde merg pentru ca sunt vicioasa, iar pentru mine este greu sa rezist ore fara sa fumez, guilty!

Mancarea de la HJ a fost excelenta si atmosfera placuta, relaxata, un seminar “cu portile deschise” in sensul ca nu am gasit strictetea de la alte evenimente unde trebuie sa ramai priponit in scaun pana la sfarsit.

La final am stat de vorba cu Eamonn Boreham al carui accent, look si rabdare m-au cucerit definitiv. Cand stie, stie. Dexteritatea cu care lucreaza, profesionalismul si faptul ca vorbea atat de degajat in timp ce foehnul aluneca pe parul “in constructie” m-au facut sa ma surprind cu un suras in coltul gurii si sa fiu inca o data geloasa pe cei care au talent si, in cazul lui, care muncesc pentru a-l mentine si/sau dezvolta.

Ma bucur ca am avut prilejul de a cunoaste face2face un stilist care de 10 ani coafeaza modelele la la “London Fashion Week”.

Eamonn, darling, best regards (Londoner’s accent),

Advertisements

Leave a comment

Filed under Bucuresti, Eveniment, Fashion in Bucharest, Romana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s