Eu nu am votat

Ei bine abia asteptam sa se termine tevatura cu votatul. Am stat, m-am gandit, m-am gandit indelung, m-am razgandit si nu m-am dus la vot. Nu sunt mandra de mine, dar nu aveam cu cine sa votez si nici macar impotriva cui.

Cu o saptamana inainte avusesem o discutie legata de vot. Am fost surprinsa cand mi-am dat seama ca amici ai mei merg la vot, voteaza cu… Florin Calinescu sau Prigoana si n-au habar macar din ce partid fac parte. Ce sa-i mai cer mamaiei?

Am inceput totusi sa am remuscari la numararea voturilor… X,67% pentru PSD (+PC, Doamneeeeeeeeee!!!) etc. Poate ca ar fi trebuit totusi sa merg si sa votez in semn de protest stampiland pe toate casutele. Am preferat sa plec la munte si sa nu ma obosesc. Acum imi pare rau. Ar fi trebuit totusi sa merg si sa votez… nul.

De ce? Cred ca m-as fi simtit mai bine acum. N-ar fi fost nicio diferenta, doar m-as fi simtit eu mai bine. Nu ca acum ma simt prea prost, dar…

In alta ordine de idei la munte a fost frumos, soare, cald, spre bucuria mea de persoana ce nu practica niciun sport de iarna. Am mancat, ne-am plimbat, m-am minunat cum Brasovul este din ce in ce mai frumos si ne-am intors pe o ceata incredibila (care mie trebuie sa recunosc ca mi-a placut), insa avand inainte un drum nu foarte aglomerat (in ciuda asteptarilor pesimiste).

Mi-am raspuns si la intrebarea de acum ceva timp. Cu nimeni!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Bucuresti, Romania de azi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s